Bertoni - autosediste maranello black gray aple Pogledaj veće

Bertoni - autosediste maranello black gray aple

10070621349

Nov proizvod

Bertoni Maranelo auto sedište pripada grupi sedišta 1/2/3 za decu uzrasta od godinu dana pa do 12 godine, odnosno težine od 9 do 36 kg.

Više detalja

Ovaj proizvod nije više na stanju

7 599,00 RSD

Više informacija

Bertoni Maranelo auto sedište pripada grupi sedišta 1/2/3 za decu uzrasta od godinu dana pa do 12 godine, odnosno težine od 9 do 36 kg. Anatomski dizajn i mekana presvlaka modernog dezena pružaju vrlo prijatnu vožnju u autu. S obzirom da se sedište rasklapa na dva dela i da prati razvijanje deteta smatra se odličnom kupovinom i velikom uštedom zbog svojih funkcionalnosti i cene.

Karakteristike:

  • Grupa 1/2/3 (od 9 do 36 kg), od 1 do 12 godina
  • Odlična bočna zaštita
  • Naslon za glavu podesiv po visini
  • Višepoložajni sigurnosni pojasevi sa 5 tačaka
  • Presvlaka se može skidati i prati
  • Jednostavna montaža
  • Skidajući naslon
  • Booster sedište za starije dete
  • Nakon treće godine skidaju se pojasevi sedišta i koriste pojasevi automobila
  • Odgovara standardu ECER 44/04

Napomena: Prema našim Zakonima u motornom vozilu na prednjem sedištu ne sme da se prevozi dete mladje od 12 godina. Dete do 3 godine starosti prevozi se u bezbednosnom sedištu, odnosno korpi, osim u vozilima za javni prevoz putnika. Izuzetno, dete do 3 godine starosti može se prevoziti na prednjem sedištu ukoliko se prevozi u bezbednosnom sedištu, korpi, koja je okrenuta suprotno pravcu kretanja vozila, kada vozilo nema ili je isključen bezbednosni vazdušni jastuk. Takođe, prema Zakonu a u skladu sa evropskim standardima, i deca niža od 135 cm moraju se voziti u odgovarajućem sedištu odnosno busteru.

Bezbednosna sedišta za decu koja se postavljaju u vozila moraju biti homologovana u skladu s jednoobraznim tehničkim uslovima i moraju da budu postavljena na način kako to preporučuju proizvođač dečjeg sedišta i proizvođač vozila. Homologaciona oznaka za dečja sedišta je ECER 44/04.

Izvor: AMSS

Kritike

No customer reviews for the moment.

Napišite kritiku

Bertoni - autosediste maranello black gray aple

Bertoni - autosediste maranello black gray aple

Bertoni Maranelo auto sedište pripada grupi sedišta 1/2/3 za decu uzrasta od godinu dana pa do 12 godine, odnosno težine od 9 do 36 kg.

Kontaktirajte nas

kontaktiraje opremazabebe.rs

063/134-73-06

tel 0606551237

Brza dostava

dostava bebi opreme na kucnu adresu

Za celu Srbiju 330rsd

dostava opreme za bebe